h3o és un estudi d’arquitectura a Barcelona format per Joan Gener, Adrià Orriols i Miquel Ruiz el febrer de 2017.

Els 3 van connectar compartint un mes d’agost a Berlín i van decidir començar a treballar junts en la investigació espaial. L’objectiu d’h3o és narrar històries a través de l’arquitectura com a suport de noves i infitites connexions.

Joan Gener González

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) UPC, amb qualificació d’excel·lent en el Projecte Final de carrera. Estudiant d’intercanvi a la EPFL, on va seguir cursos de projectes a Lausanne i Basilea amb Harry Gugger de Herzog & de Meuron. Col·labora becat durant dos anys amb el departament d’urbanisme de la ETSAB. Ha treballat a Ginebra i a Barcelona amb Enric Ruiz-Geli en el projecte del nou Bulli a Roses. Del 2014 a 2017 va treballar amb el prestigiós cuiner Albert Adrià en el desenvolupament de nous projectes en totes les seves etapes: conceptualització, pressupost, gestió i execució. Entre les seves obres es troben el showroom de la Cala, la Botiga 1900 i el Taller Creatiu de elBarri, sent el seu treball principal la coordinació d’obra del restaurant ENIGMA, d’RCR. 

Adrià Orriols Camps

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB, UPC, amb Matrícula d’Honor. Des de l’any 2012 treballa al despatx de José Anotnio Martínez Lapeña i Elias Torres. Entre els projectes en els que ha col·laborat destaquen la restauració i conversió en museu de la Casa Vicens, d’Antoni Gaudí; el projecte de cobertura de la Ronda de Dalt; la restauració de les Muralles de Palma. Ha col·laborat en diverses publicacions de l’ETSAB, com a “Bases per al projecte I-II” i “Arquitectura del Paisatge 1977-1995”. Ha participat en diversos concursos, entre els que destaquen: 1r premi a “Passatges Metropolitants”, Àrea Metropolitana de Barcelona; finalista en el concurs per a beques a estudiants ARQUIA; finalista al concurs ARCHMEDIUM Marketlab.

Miquel Ruiz Planella

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB, UPC, amb Matrícula d’Honor. Guanyar el premi al Millor Project Final de l’ETSAB del curs 2015-2016 li permet participar  a Archiprix i al concurs UNESCO-UIA & MIDO student design prize for responsible architecture. Va cursar 5è d’arquitectura a la Technische Universität Berlin i també té estudis de postgrau en Direcció d’Empresa, UPF. En l’àmbit de la pràctica, ha col·laborat a l’estudi Garcés de Seta Bonet en concursos com el del “Salón de Reinos”, Museo del Prado, entre d’altres. Anteriorment, va treballar al despatx Jaime Prous Atchitects. En l’àmbit de la teoria, va col·laborar becat al departament de Teoria de l’ETSAB al costat de Toni Ramon, amb qui posteriorment també va col·laborar en l’Observatori de Teatres en Risc”. L’obtubre de 2016 va ser convidat a la Bauhaus Dessau per Roger Bundchuch per parlar d’Arquitectura i nit. Des de 2013 col·labora a la Galeria h2o, Barcelona.

contacte

c. Verdi, 150. Barcelona

+34 000 000 000

h3o@h3o.es